Издвојуваме

Е-Прочитајте

повеќе
Книги за деца
Книги за возрасни
Повеќе
Ангелски повик

Најчитани книги

Гијом Мисо – Ангелски повик

Во метежот на најголемиот њујоршки аеродром двајца деловни луѓе, буквално ќе налетаат еден на друг. Мадлин и Џонатан брзо ќе ги соберат растурените работи и ќе продолжат секој на своја страна. Тие никогаш претходно се немаат сретнато, а и веруваат дека таа средба веќе нема да се повтори. Сепак, брзајќи да ги соберат своите работи, случајно ќе си ги заменат мобилните телефони. Кога ќе ја согледаат грешката, веќе ќе ги делат повеќе од десет илјади километри-тој е сопственик на ресторан во Сан Франциско, а таа работи во една париска цвеќарница.

Топ 10
  1. Гијом Мисо – Ангелски повик
  2. Сузан Елизабет Филипс – Сонувај малку
  3. Лусинда Рајли – Куќата на Орхидеите
  4. Кристин Хана- Славејот
  5. Јелена Бачиќ Алимпиќ – казна за гревот
  6. Донато Каризи – Господар на злото
  7. Лудвид Баркли – Страв од најлошото
  8. Ју Несбе – Одмазда
  9. Џули Џејмс – Во врска со онаа ноќ
  10. Пола Хокинс – Девојката од возот