„Златна есен“

14581551_10154640487369481_3299148300682580115_n

Златната есен царуваше изминативе дни во игралната при библиотеката „Другарче“ .
Малите другарчиња кои ја посетуваат игралната со воодушевување собираа лисја и плодови од кои подоцна изработија прекрасни есенски колажи.
Оваа активност е дел од детската работилница насловена „Златна есен“.

 

14731166_10154640487374481_6205395226344513847_n 14705647_10154640487364481_7180918509128599137_n