Промоција на книга

lence-milosevska

ЗБОРОТ Е СВЕТЛИНА од ЛЕНЧЕ МИЛОШЕВСКА

промотор: Виолета Танчева-Златева

актерска придружба: Теоман Максут

Промоцијата ќе се одржи на 30 ноември (среда)  2016 година

во спомен – собата на Миладиновци, со почеток во 12.00 часот