Презентација на промотивните и културни активности за 2017 година

DSCN3196

Почеток на новата промотивна и културна активност во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје. Настап на ученици од литературната секција на ОУ „Коле Неделковски“ од Скопје

DSCN3212DSCN3205

Светот е поле кое во секои очи е гледано од различен агол

Магијата на книгата и библиотеката како нејзин дом

Библиотека

poema na mishel