„Подарете книга за Велигденско јајце – симбол на Христовото Воскресение“

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ учествува на манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце“. Делегација од библиотеката донираше книги за библиотеката во општина Илинден.