Книжевни разговори

Книжевни разговори со Елена Пренџова во Градската библиотека „Браќа Миладиновци“, денес во 18.30 часот во спомен – собата на библиотеката. Разговорите ќе ги води Братислав Ташковски.

Повелете ве очекуваме.