Дневен печат

1

Одделот периодика во нашата библиотека Ви овозможува единствена и уникатна идеја за роденденски подарок…примерок од дневен печат („Нова Македонија“ и „Вечер“) од денот на Вашето раѓање или денот на вашата венчавка,  во рубриката „Матична служба“ ,  каде е запишано Вашето име и презиме. Фотографирајте го, скенирајте го овој дел од весникот и подарете го на своите сакани или едноставно посветете си го себе си да биде дел од Вашите спомени…

2 3 4