ЧИТАТЕЛ РЕКОРДЕР

DSCN2015

Читател – рекордер за 2015 година и млади библиотекари кои учествуваа на XVI Општински натпревар.

На 26 февруари (петок) во 12.00 часот во ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ се оддржа прогласување на читател-рекордер за 2015 година од вкупно 16 наши библиотеки во градот Скопје. Се доделија благодарници на младите библиотекари кои учествуваа на XVI Општински натпревар одржан вo библиотеката.

DSCN2017   DSCN2015  DSCN2023  DSCN2021