Библиотека „Јане Сандански“

14344794_10154532965684481_6310947497078349839_n

Илустрација на литературни творби во клон “Јане Сандански” оддржана на 21.09.2016 год. Најмаладите пријатели на библиотеката во светот на книгите за деца.