45 000 – то дрвце за планетата Земја го засадивме во Паркот на поезијата заедно со учениците од ОУ „Стив Наумов“ -Скопје

DSCN2375

DSCN2431DSCN2348 DSCN2375 DSCN2387 DSCN2355 DSCN2374 DSCN2396 DSCN2438